Tilbake til alle arrangementer

Seminar: Gründer i mat- og serveringsbransjen

Oppstartsseminar 13. oktober: Gründer i mat- og serveringsbransjen

Det er mye å tenke på når man skal starte noe innenfor mat, drikke og servering, og derfor har vi samlet den beste kompetansen innen hvert sitt felt til å hjelpe deg som har startet, skal starte eller har en drøm om å starte noe. Det kan være foodtruck, bar, cafe, catering, butikk, bryggeri mm.

Arrangementet starter med et foredrag fra Ove Svendsen som driver Ypper og er restaurantanmelder i BA, som skal lose gründerne gjennom hvordan starte selskap innenfor denne bransjen.

Etter en kjapp introduksjonsrunde vil du som gründer få muligheten til speed-date på 5 minutter med ulike eksperter som kan gi råd om hva man bør tenke på, slik at du er mer rustet til å starte riktig. Endelig skal du få svar på det du lurer på og få noen som kan peke deg i helt riktig retning om det er større spørsmål du kommer med.

Ekspertpanel er:

  • Skjenkebevilling/etablererprøven (Bergen kommune)

  • Arbeidstilsynet

  • Mattilsynet

  • Skatteetaten

  • Sparebanken Norge

  • Etablerersenterets rådgivere

  • Ove Svendsen

  • Anniken England (økonomi og ledelse)

Mandag 13. oktober kl. 08.30 - 12.00

Frokost & mingling: kl. 08.30 - 09:00
Foredraget starter: kl. 09.00

Sted:Vestlandssalen på Vestlandshuset

Gratis oppstartsseminar

Forrige
Forrige
13. oktober

Frokostmøte - Gründer i mat- og serveringsbransjen

Neste
Neste
24. oktober

HMS-kurs for ledere (obligatorisk)