Hildegunn Opdal har vore tilsett hjå Gulen og Masfjorden Næringshage sidan juni 2017. Ho har ein bachelor i organisasjon og leiing, samt master i innovasjon.
Hildegunn arbeidar som forretningsutviklar og arbeider med Næringshagen sine næringshagebedrifter. Ho leverer ho målretta vekstarbeid og lagar planar saman med bedriftene, bidrar med søknadshjelp, koplingsarbeid opp mot moglege samarbeidspartnerar m.m. Ho har og ansvar for OPPLETT-arrangementa som næringshagen arrangerar. Dette er ein møteplass med fokus på nettverk, fagleg påfyll samt kompetanseheving. Hildegunn er og prosjektleiar i Smaken av Nordhordland, ei satsing innanfor lokalmat i regionen. Her jobbar ho med og kople saman aktørar, utvikle merkevara Smaken av Nordhordland, samt arrangerar samlingar for aktørane i prosjektet. |
Kva skjerHer finn du interessant informasjon om kva som skjer i vårt miljø. Arkiv
March 2021
Kategoriar
All
|